WOUNDCHEKTM Protease Status

Testprocedure

 

WOUNDCHEKTM Protease Status Testprocedure

Neem de testkaart pas vlak vóór gebruik uit het foliezakje en leg hem plat neer op het werkoppervlak.

Houd de reagensfles verticaal, 1 tot 2 centimeter boven de testkaart.

Voeg langzaam vier (4) vrij vallende druppels reagens toe aan de BOVENSTE opening.

Steek het monsterstaafje in de ONDERSTE opening (in het midden van de groene cirkel). Druk stevig naar boven zodat de wattenstaafkop volledig zichtbaar is in de bovenste opening.

Draai het wattenstaafje vijf (5) keer rechtsom om ervoor te zorgen dat het monster volledig wordt gemengd met het reagens in de houder. VERWIJDER WATTENSTAAF NIET.

Wacht tien (10) minuten.

Trek de plakstrip van de rechterrand van de testkaart af. Sluit de kaart en verzegel deze goed.

Vijf (5) minuten nadat u de testkaart hebt gesloten, verschijnt het testresultaat in het venster.

Als de controlelijn (C) niet verschijnt of als het aflezen van het resultaat wordt beïnvloed door de achtergrondkleur, is de test ongeldig.

Voor alle geldige tests kunnen de resultaten worden geïnterpreteerd door de kleurintensiteit van de testlijn (T) te vergelijken met de kleurintensiteit van de resultaatinterpretatie-referentielijn (R) op de in de kit meegeleverde resultaatinterpretatie-referentiestrips. Houd de referentiestrip naast het testresultaatvenster, zodat de referentielijn (R) op één lijn komt met het testlijn (T)-gebied in het venster.

Als de kleurintensiteit van de testlijn (T) lichter is dan de kleurintensiteit van de referentielijn (R) of als de testlijn (T) helemaal niet zichtbaar is, dan bevat het monster verhoogde niveaus van inflammatoire proteaseactiviteit (E↑).

Als de kleurintensiteit van de testlijn (T) donkerder is dan of gelijk is aan de kleur van de referentielijn (R), dan bevat het monster lage niveaus van inflammatoire protease-activiteit (L↓).